Leg og spil

På denne side finder I links til mine læringsspil (til udskrivning) samt interaktive IWB-spil og lege, som på forskellige måder træner eleverne i at være aktive ved tavlen samtidig med at I fælleshygger jer.
Figurleg - Byg billeder med figur- og penneværktøjet
(Filformat: .notebook) Bliv fortrolige med at bruge Smartboardtavlens figur- og penneværktøj. Lær at forstørre, formindske og rotere objekter. Lær at skifte farve på objekter/streger og at placere objekter foran/bagved hinanden.  Dekorér bagefter figurerne I har bygget med penneværktøjet. Læs mere om aktiviteten her.Julehygge
(Filformat: .notebook) En lille "pose" blandet julehygge. Indhold: otte forskellige julerelaterede aktiviteter til en hyggestund i klassen.Nissekalender - Julekalender-skabelon
(Filformat: .notebook) En færdig julekalender-skabelon, som kan fyldes med indhold helt efter eget ønske og genbruges igen og igen.

Pletfjerner - Et terningspil
(Filformat: Word + .pdf) Spillerne kaster på skift tre terninger og sætter X i deres skemaer ved det antal øjne hver terning viser. Når en række er fyldt med X'er, f.eks. alle 3'erne, scores der 3 point hver eneste gang man fremover slår en 3'er, men kun indtil alle andres 3'er-rækker er fyldt. Når alle har fyldt alle rækker opgøres hver spillers samlede score for at finde en vinder.


Se og husk!
(Filformat: .notebook) Den gode, gamle "Kims-leg" omsat til Smartboard. Træn iagttagelse, hukommelse og samarbejde ved at kigge på en række billeder og prøve om I kan huske dem når et eller flere billeder pludselig "trylles" væk.
Se og husk 2 - Kims-leg med ord
(Filformat: .notebook) Samme type aktivitet som "Se og husk!" - denne gang med fokus på ord.


Tossede kager
(Filformat: .notebook) Den skøre kagefabrik har kager med lyd i, kager der mangler navne, kager der skal finde vej, kager der skal bygges eller flyttes rundt på og dej der skal blandes. Alt sammen aktiviteter som på forskellig vis kan hjælpe elever med at lære at interagere med et Smartboard. Tossede kager kan dog også bare bruges som et sjovt lille afbræk i undervisningen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar