Værktøjer

Her finder du mine ikke-fagspecifikke værktøjer:


Skolepiloten - Klassens værktøjskasse
(Filformat: .notebook) Et interaktivt "Classroom management"-værktøj fyldt med nyttige skabeloner der kan hjælpe jer med at gøre skolehverdagen mere overskuelig, især for dem som har brug for en tydelig struktur med vægt på genkendelighed og billedstøtte.
Skabelonerne kan bruges enkeltvist eller som en samlet pakke og I kan også sammensætte jeres egne skabeloner med elementer fra det inkluderede galleri af billeder, farvefelter og skrifttypografier. Sidst i dokumentet er en lærervejledning samt et tip om hvordan enkeltsider kan gemmes i mappen "Mit indhold" i Smart Notebook-galleriet.
Se screenshots og læs mere om de forskellige værktøjer her.


Pausetid
(Webside) Denne webside er lavet til elever, som er nye PC-brugere og har brug for at blive fortrolige med at anvende mus og tastatur. Det skal helst være sjovt at blive gode venner med computeren, men det kan være vanskeligt at finde websider uden alt for meget støj og uro i brugerfladen og som samtidig ikke kræver det store kendskab til engelsk. Siden indeholder derfor billedvejledninger og links til en masse spil og læringsaktiviteter online, særligt udvalgt ud fra søgekriterier som enkel brugerflade, ingen brugerregistrering/login og enkelt indhold/koncept. Det har også været et mål med denne side, at vise et meget bredt og varieret udvalg af spiltyper, så her skulle være noget for enhver smag og aldersgruppe.
Siden er opdelt i forskellige kategorier, så man nemt kan finde den type spil/aktiviteter man bedst kan lide.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar